Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

EROTIC MAGNETIC FIELDS!

Μην ξεχάσεις να ερωτευτείς… Μου έλεγε μια φωνή και παρόλο που ήταν πολύ σιγανή και πολύ πίσω στην απίστευτα πληγωμένη λογική μου  βούιζε στα αυτιά μου μελωδικά...Είναι απίστευτο, το πώς μπορείς να βρεις τον ήλιο μέσα σε σκοτεινές σκέψεις! 

Ένας σοφός μου εκμυστηρεύτηκε πως ο κάθε άνθρωπος ανάλογα με την  ψυχολογία του και τον χαρακτήρα του την συγκεκριμένη περίοδο , έχει και την ανάλογη αύρα! <<Αύρα?? Μα ποιος πιστεύει σε αύρες και ενέργειες και και και…και στην τελική πάρε πιο εκεί την αύρα σου γιατί μας ενοχλεί!! >>  Κι όμως όταν εσύ δεν έχεις και πολύ καλό ‘’Mood’’  θα προσέξεις πως υπάρχουν άνθρωποι που το νιώθουν απλά με μία ματιά ή χειραψία σου! 

Σκεφτείτε  ότι ο κάθε άνθρωπος περικλείετε από ένα μαγνητικό πεδίο το οποίο αγκαλιάζει όλο του το σώμα! Το πεδίο αυτό εκπέμπει συνεχώς μηνύματα γύρω του με αποτέλεσμα να δέχεται κάποια ερεθίσματα όπως στην περίπτωση που συναντηθούν ένα αρνητικό και ένα θετικό  !(Σύμφωνα βεβαίως και με τον Ισαάκ Νεύτων θα υπάρξει έλξη μεταξύ αυτών των ετερωνύμων! )Αυτό το πεδίο παίρνει διάφορα χρώματα και συνάμα συμβολίζει την αύρα εκπέμπουμε !
 Έτσι λοιπόν άνοιξα το μαγικό κουτί και απελευθέρωσα την δική μου αύρα !
Γι αυτό απελευθέρωσε την αύρα σου και μην χάνεις την ευκαιρία να δείχνεις κάθε λεπτό τον πραγματικό σου εαυτό ,την κάθε σου σκέψη και έκφραση! Ρίσκαρε να ερωτευτείς και γιατί όχι να αγαπήσεις έναν άνθρωπο σαν να είναι η πρώτη σου φορά και όχι η τελευταία, σκέψου πως από τα προηγούμενα λάθη έγινες καλύτερος και όχι φοβισμένος ή διστακτικός !Άλλαξε…!!!! Γίνε διορατικός και προσπάθησε να δεις μέσα από τα μάτια των άλλων …Ζήσε μια ζωή γεμάτο μαγνητικά πεδία, αλληλεπιδράσεις, συγκρούσεις και φυσικά έλξεις !!
The big secret  είναι να μην συμβιβαστείς ποτέ με καμία ιδέα κανέναν άνθρωπο και φυσικά κανένα χρώμα! Διώξε τα χρώματα που σε πονάνε και βρες αυτά που θα σου ζωγραφίζουν την κάθε μέρα σου ..Ζήσε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής σου με έντονα συναισθήματα και χρώματα!  Βρες έναν άνθρωπο που θα του δίνεις μια κουκίδα κίτρινη και θα φτιάχνει έναν ΗΛΙΟ !  Έναν άνθρωπο που θα σου φτιάχνει αστέρια σε έναν συννεφιασμένο ουρανό… 

Finally   βάλε σημαία σου την φράση : ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! Εξάλλου είναι εύκολο να σκεπτόμαστε τον έρωτα ,να μιλάμε για τον έρωτα να ευχόμαστε για τον έρωτα …. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να αναγνωρίζουμε τον έρωτα ακόμα και αν τον κρατάμε μέσα στα ίδια μας τα χέρια… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες