Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Just Another Passerby Love !


Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι η οικονομική κρίση ή τα άστρα έχουν πάρει  μια περίεργη τροχιά ή οι εξωγήινοι ήρθαν στη γή…ή …ή.. ή.. τόσες πολλές δικαιολογίες που μπορούν να μου έρθουν στο μυαλό για να δικαιολογήσω τις ψεύτικες αγάπες. 

Ψεύτικες αγάπες καλά άκουσες!!! Και δεν εννοώ φυσικά μια σχέση που έκανε το κύκλο της και το τέλος ήρθε σαν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά μια relationship που τελειώνει άδοξα  , με πόνο , εγωισμό,  πίκρα!
Η εμπειρία μου στις σχέσεις (λέγοντας εμπειρία εννοώ όσα έχω ζήσει, ακούσει και δει) και μετά από πολλές σκέψεις  κατέληξα σε ένα συμπέρασμα! Φυσικά και υπάρχει αγάπη τι νόμιζες πως θα αμφισβητούσα κάτι τόσο υπαρκτό και αληθινό??? Το συμπέρασμά μου έχει να κάνει με τον κύκλο της σχέσης!
Το πρώτο στάδιο της σχέσης είναι όταν όλα είναι pink!!! Όλα στη ζωή γίνονται ξαφνικά όμορφα ,γλυκά ,εύκολα! Είναι τότε  που δείχνεις το 100% του καλού εαυτού σου και δεν σταματάς να λες ιστορίες  για τα παιδικά σου χρόνια(πόσο χαριτωμένο μωράκι ήσουν και τι σκανταλιές έκανες) ! Αν έβαζα ένα χρονικό περιθώριο θα ήταν γύρω στους πρώτους 6-9 μήνες!
Και όπως λέει και ο Ρουβάς ‘’Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!’’!Από αυτόν τον καιρό και μετέπειτα οι πραγματικές σου αξίες, ήθη και έθιμα βγαίνουν στην επιφάνεια! Από το να αερίζεσαι άφοβα και μερικές φορές επιδεικτικά μέχρι και να κάνεις απιστίες(όπως λέω και εγώ αν το έχει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες..) !Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον αρχίζεις συνηθίζεις τον σύντροφό σου και μπαίνεις στην ρουτίνα η οποία είναι η μόνη που θα αποδείξει αν πραγματικά είσαι έτοιμος/η να αγαπήσεις αυτό το άτομο..
Σύμφωνα με έρευνες που έκανα και σύμφωνα με μία υπέροχη φράση που μου καρφώθηκε στο μυαλό από την μεγάλη Μάρθα Καραγιάννη ‘’Ο έρωτας κρατάει 2 χρόνια μετά από αυτά , τα πράγματα δυσκολεύουν και τελειώνουν οι περισσότερες σχέσεις’’ Η πραγματική αγάπη θα φανεί αν συνεχίσεις να δίνεις το 100% του εαυτού σου , αν δεν παύεις να πολεμάς , αν κάθε πρωί που θα σηκώνεσαι θα ευχαριστείς το θεό για το άτομο που έχεις δίπλα σου και of curse αν ποτέ δεν σταματήσεις να θες να τον εντυπωσιάζεις...   
Finally , λέγοντας ψεύτικη αγάπη εννοώ την περαστική αγάπη… αυτές τις σχέσεις που μας έμαθαν τον πόνο , μας πλήγωσαν σαν χελιδόνια και μας δίδαξαν τη ζωή ..
Και τέλος ..εννοώντας την αληθινή αγάπη σαν αμοιβαία , ατέρμονη και αδεισώπητη…
The point is......when you will find the true love??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες