Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

THE PERFECT MAN!

 The perfect MAN!

Όχι με κοιλιακούς ,όχι brad pit όχι,όχι,όχι…..
Μα πότε θα καταλάβετε εσείς οι άνδρες πως ο τέλειος άντρας για μια γυναίκα δεν είναι ο σωματώδεις , ψηλός , γυμνασμένος αποτριχωμένος άντρας με ύφος ‘’Είστε όλοι μπασκλασαρία και ποταποί  !’’ Αυτούς τους κοροϊδεύουμε και δεν τους πλησιάζουμε διότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να μας κλέψουν το πιστολάκι (True story!!) , να μας τελειώσουν την λακ μαλλιών και να μας αναγκάζουν σε κάθε έξοδο για φαγητό να παίρνουμε σαλάτα και να περιμένουμε να πάμε σπίτι νωρίς για να προλάβουμε τα delivery!!  
Ο τέλειος άνδρας για μία γυναίκα είναι φυσικά αυτός που έχει το κουράγιο και το ενδιαφέρον να ακούει κάθε μέρα το πώς πήγε η μέρα της αναλυτικά και με ερωτήσεις που θα δείχνουν ότι παρακολουθεί κάθε λεπτομέρεια , είναι αυτός που όταν θα βάλει τα κλάματα  γιατί της τελείωσε η μάσκαρα ή της σκίστηκε το καλτσόν όπως το έβαζε, θα την πάρει αγκαλιά να την παρηγορήσει  και δεν θα θεωρήσει χαζό το λόγο, είναι αυτός που σηκώνει πάντα το τηλέφωνο ακόμα και αν είναι στο νοσοκομείο μισοπεθαμένος (δεχόμαστε σαν δικαιολογία πως δεν μπόρεσε να το σηκώσει μόνο εάν πέθανε (φτου φτου) ).Ακόμα είναι αυτός που θυμάται γεγονότα  ,καταστάσεις και πάντα ρωτάει για αυτά πως εξελιχτήκαν ,πως αντιμετωπίστηκαν και τι τροπή πήρανε μέσα στην μέρα!

Finally  είναι αυτός που κάποιες φορές σε υποδέχεται με ένα λουλούδι ακόμα και αν το έκοψε ο ίδιος από το δρόμο! Δεν είναι ματζιριά αλλά ρομαντικό ξύπνα! Είναι αυτός που θα την παινέψει και θα την κακομάθει σαν μωράκι γιατί όπως λέει και η γιαγιά μου ‘’Οι γυναίκες είναι σαν τα μωρά, θέλουν χάδια και όμορφα λόγια’’!
 Και το πιο σημαντικό είναι όταν θα πει αυτή ‘’Κουράστηκα’’   αυτός να της πιάσει το χέρι να την φιλήσει γλυκά στο μέτωπο και να της πει ‘’Είμαι εγώ εδώ μην ανησυχείς !Όλα θα πάνε καλά!’’
Δεν ζητάμε τον Πρίγκιπα , δεν το θέλουμε μοντέλο !Θέλουμε απλά αγάπη φροντίδα , κατανόηση και σεβασμό! Και believe me όλα θα πάνε καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες