Τρίτη 20 Μαρτίου 2012


FIRST DATE IF YOU WANT BE GREAT!


1)Fist date NEVER late!Κανόνας πρώτος και σημαντικότερος για το πρώτο ραντεβού είναι να είσαι στην ώρα σου !Ναι εντάξει μπορεί τους φίλους/ες σου να τους στήνεις κάθε Σάββατο γιατί δεν ‘κάθονται’ καλά τα μαλλιά σου με το καινούργιο ζελέ που πήρες ή να μην έχεις τι να βάλεις μέσα στην τεράστια ντουλάπα σου που ξεχιλίζει από ρούχα αλλά για κάποιο περίεργο τρόπο την βλέπεις άδεια , στο πρώτο ραντεβού σου θα πρέπει να είσαι στην ώρα σου!(Αυτό βέβαια καταρρίπτετε μετά το δεύτερο )
2)Clothes !Φόρεσε κάτι κομψό ,άνετο και συνάμα σέξι !Όχι πολύ μίνι όχι πολύχρωμο  όχι tits out! Δώσε την εντύπωση της κούλ αμερικάνας/ου μέσα από σειρά(πάρε παράδειγμα Gossip Girls) που ψάχνει να βρει  τον έρωτα χωρίς όρια!
3)Ήρθε η ώρα της αντάμωσης και αρχίζει ο ένας να ρωτάει από ευγένεια τον άλλο για το πού θέλουν να πάνε!ATTENSION PLEASE!!!!Δεν χρειάζεται να ρωτάει ο ένας τον άλλο μπορείς να προτείνεις απλά ένα ρομαντικό μέρος για φαγητό! Φυσικά  φαγητό διότι όπως γνωρίζεις η καλύτερες συμφωνίες κλείνονται στο lunch!
4)Time to order! Εάν είσαι το κορίτσι της υπόθεσης εξέπληξε τον λέγοντάς του να παραγγείλει αυτός για εσένα, έτσι του δίνεις τα ηνία και τον κάνεις να πιστεύει ότι αυτός καθοδηγεί το πλοίο! Από την άλλη μεριά ο captain μπορεί να ζητήσει από την συνοδό του  να της κάνει την τιμή (η ευγένεια πικάρει τις γυναίκες) να μαντέψει το καλύτερο πιάτο για αυτήν (κάνε ένα πρόλογο πριν το φαγητό να δεις τις προτιμήσεις της for good results )!
5)Flight technique! Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο τα υπολόγιζες(αρχίζει ρέβετε , σε κατακρίνει ,μιλάει άσχημα στους σερβιτόρους κτλ)! Μην χρησιμοποιήσεις το κλισέ ‘κάτι μου έτυχε’ απλά εξήγησε τους λόγους που θέλεις να τελειώσει το ραντεβού ομαλά .Έτσι δεν θα σε ενοχλήσει ξανά και θα δώσεις την εντύπωση της/του συνειδητοποιημένης/ου. 
6)Αφού έρθουν τα φαγητά μην πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό ξεχνώντας το savoir vivre!Κόβε μικρές μπουκίτσες να χρησιμοποιείς ALWAYS τα μαχαιροπίρουνα και να τρως με κλειστό το στόμα. 
7)Ενώ έχετε φάει και  πίνετε το κρασάκι σας για να κάτσει το φαγητό μαζί με τον έρωτα που σας χαιρετάει , είναι η ώρα να ρωτήσετε πράγματα για την ζωή του άλλου και φυσικά ερωτήσεις που δεν περιλαμβάνουν παλιές σχέσεις και οτιδήποτε μπορεί να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση ,δώστε το χρόνο και το χώρο χωρίς να διακόπτετε και αφήσετε τον ομιλητή να ολοκληρώσει !Από την άλλη μεριά εάν σας διακόψει αυτός/αυτή μην διστάσετε να του ζητήσετε ευγενικά και καλοπροαίρετα να σας αφήσει να τελειώσετε !
8)Time to go!Και έχει έρθει η ώρα της πληρωμής! Η Κυρία της υπόθεσης πρέπει να επιμείνει στην πληρωμή και να μην κάνει πάσο εύκολα ενώ ο gentleman να κερδίσει αυτή την μάχη της πληρωμής χαράζοντας μια ασφαλή πορεία! Αφού έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή από τον captain και θέλετε από κοινού να συνεχίσετε κάπου αλλού για ποτό τότε η Κυρία θα πρέπει να αναλάβει το κόστος των  μετέπειτα ποτών !
9)Τέλος ενώ έχει έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού κλείστε το επόμενο ραντεβού αφήνοντας τουλάχιστον μια μέρα κενή και όχι την ακριβώς επόμενη ,όσος ενθουσιασμός και αν σας κατακλύζει. Έτσι θα αφήσετε τον άλλον να επεξεργαστεί το πόσο καλά πέρασε και να διεκδικήσει το δεύτερο ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό  ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες